Ātrāka pārdošanas piedāvājumu sagatavošana ar Odoo

​Jūs man piekritīsiet, ka pārdošana ir jebkura uzņēmuma asinsritē. Bez pietiekama klientu skaita un pārdošanas, Jūsu bizness neizdzīvos, vai ne? Tāpēc Jums kā uzņēmuma īpašniekam ir jāzina, kā pārdot savus produktus vai pakalpojumus.

​Lai to paveiktu, nepeiciešams ātri un precīzi izveidot cenu piedāvājumus. Tas palīdzēs iegūt vairāk klientu, kas savukārt nodrošinās vairāk naudas Jūsu bankas kontā.

​Kā? Ar Odoo

 
 


Odoo is an open-source ERP (Enterprise Resource Planning) software that helps companies manage their business processes like sales and purchases, inventory control, accounting, human resources, etc.

​Odoo pārdošanas modulis sniedz rīkus, lai pārvaldītu savu pārdošanas komandu. Tas ļauj izveidot piedāvājumus un nosūtīt tos klientiem apstiprināšanai. Kad klients apstiprina cenu piedāvājumu, sistēma automātiski atjaunina visu saistīto informāciju, piemēram, pasūtījumu vēsturi un noliktavā esošos produktus.

​Saprātīgs piedāvājums ļauj klientiem viegli iegādāties Jūsu produktus vai pakalpojumus. Tas arī ļauj Jums saprast, ko viņi vēlas un cik daudz viņi ir gatavi par to maksāt. Tas palīdzēs pieņemt labākus lēmumus par uzņēmuma plāniem nākotnē.

Pārdošanas piedāvājumu Odoo CRM var izveidot kā atsevišķu dokumenta veidu vai kā daļu no cita dokumenta, piemēram, pasūtījuma vai rēķina.

​Varat izmantot esošo veidni vai izveidot savu veidni no nulles. Varat arī aktivizēt automātisku cenu piedāvājumu ģenerēšanu no esošajiem pasūtījumiem.

Šeit ir sniegti daži padomi, kā izveidot pārdošanas piedāvājumus Odoo:

     Izveidojiet pārdošanas piedāvājumu, izmantojot pārdošanas moduli. Tas ļaus jums izsekot saziņai ar klientiem un pārvaldīt attiecības ar klientiem.

     Izveidojiet produktu katalogus, pamatojoties uz klienta prasībām (specifikācijām un cenām), un pievienojiet produktus.

     Izmantojiet pielāgotus laukus, lai pielāgotu cenu piedāvājumu konkrētām klienta vajadzībām, piemēram, piegādes datumam vai produkta krāsai.

​Vēlaties uzzināt vairāk?

​Sazinieties ar mums, lai saņemtu bezmaksas Odoo prezentāciju!


Kas ir pielāgotu tīmekļa lietojumprogrammu izstrāde?