Kā efektīvi apstrādāt darbinieku līgumus ar Odoo 16. versijas moduli Payroll

Darbinieku līgumu pārvaldība bieži vien var būt sarežģīta un laikietilpīga, jo īpaši augošiem uzņēmumiem. Tomēr šo procesu var ievērojami vienkāršot, ja jūsu rīcībā ir pareizie rīki. Viens no šādiem rīkiem, kas ir sevi pierādījis, ir Odoo 16. versijas modulis Payroll.

Odoo 16 Payroll ir visaptverošs risinājums, kas izstrādāts, lai racionalizētu uzņēmumu līgumu pārvaldību. Šī jaudīgā programmatūra vienkāršo darbinieku līgumu izveidi un pārvaldību, kā arī nevainojami integrējas ar citiem moduļiem, piemēram, Time Off (Brīvais laiks) un Employees (Darbinieki), piedāvājot holistisku pieeju cilvēkresursu pārvaldībai.

Odoo 16 Payroll galvenās funkcijas

Lūk, dažas no galvenajām Odoo 16 Payroll funkcijām, kas to izceļ tirgū:

  1. Līgumu pārvaldība: Odoo 16 Payroll ļauj uzņēmumiem viegli izveidot un pārvaldīt darbinieku līgumus. Šis modulis sniedz vispusīgu pārskatu par katru līgumu, tostarp informāciju, piemēram, algas struktūru, ilgumu un amatu.
  2. Integrācija ar Time Off (Brīvais laiks) un Employees (Darbinieki) moduļiem: šī integrācija nodrošina racionalizētu procesu, novēršot nepieciešamību manuāli ievadīt datus dažādās platformās. Piemēram, kad darbinieks paņem brīvu dienu, modulis Time Off automātiski atjaunina moduli Payroll, nodrošinot precīzus algas aprēķinus. Key Features of Odoo 16 Payroll - Midis - 1
  3. Automatizēti aprēķini: Odoo 16 Payroll automatizē sarežģītus aprēķinus, kas saistīti ar algām, pabalstiem, nodokļiem utt. Tas ietaupa laiku un samazina kļūdu iespējamību, nodrošinot precīzu algu uzskaiti ikreiz.

Darbinieku līgumu izveide

Jauna līguma izveide

Lai izveidotu jaunu darbinieka līgumu, dodieties uz lietojumprogrammu Payroll un informācijas panelī noklikšķiniet uz Līgumi (Contracts) cilnē Līgumi (Contracts).

Initiating A New Contract - Midis - 2

Pēc tam noklikšķiniet uz Jauns (New), lai izveidotu jaunu līgumu.

Initiating A New Contract - Midis - 3

Darbinieka un līguma informācijas ievade

Jaunajā līgumā jums būs jāievada darbinieka un darba informācija. Tā ietver darbinieka vārdu, līguma sākuma datumu, algas struktūras veidu, darba grafiku, amatu utt. Odoo 16 Payroll intuitīvais lietotāja interfeiss padara šo procesu ātru un nemanāmu. Varat izmantot nolaižamo izvēlni, lai atlasītu pozīcijas no saraksta vai izveidotu jaunas pozīcijas tajā pašā logā.

Setting Up Employee and Contract Details - Midis - 4

Tālāk jums jāpievieno informācija par algu.

Setting Up Employee and Contract Details - Midis - 5

Cilnē Personīgie dokumenti (Personal Documents( tiek parādīts, kādi dokumenti ir pievienoti šim darbiniekam.

Setting Up Employee and Contract Details - Midis - 6

Nākamajā cilnē varat arī iespējot nepilna laika darbu šim darbiniekam.

Setting Up Employee and Contract Details - Midis - 7

Līgumu veidņu izmantošana

Odoo 16 Payroll piedāvā pielāgojamas līgumu veidnes, lai ietaupītu laiku un nodrošinātu konsekvenci. Šīs veidnes var rediģēt atbilstoši jūsu uzņēmuma vajadzībām, nodrošinot stabilu un efektīvu risinājumu darbinieku līgumu izveidei.

Implementing Contract Templates - Midis - 8

Dažādu līgumu veidu izveide Odoo 16. versijas modulī Payroll

Odoo 16 Payroll ļauj izveidot dažādus līgumu veidus, lai apmierinātu uzņēmumu vajadzības dažādās nozarēs. Varat iestatīt pilna laika un nepilna laika, kā arī ārštata līgumus ar atšķirīgu algu un pabalstiem.

Creating Different Contract Types in Odoo 16 Payroll - Midis - 9

Labumu definēšana

Ļoti svarīgi ir definēt visus līguma nosacījumus. Odoo 16 Payroll nodrošina laukus visiem šiem līguma nosacījumiem, tādējādi visi nepieciešamie dati tiek precīzi reģistrēti. Cilnē Pārskati (Reports) varat piekļūt visiem bonusiem, pamatojoties uz lokalizācijas paketi, piemēram, ēdināšanas kuponi, grupas apdrošināšana, sociālā apdrošināšana u. c.

Defining Benefits - Midis - 10

Līguma nosacījumu iepriekšēja noteikšana

Lai optimizētu darbinieku līguma izveidi, jums ir iepriekš jādefinē informācija. Lai to izdarītu, noklikšķiniet uz cilnes Konfigurācija (Configuration) un noklikšķiniet uz pozīcijas, kuru vēlaties rediģēt.

Pre-Defining Contract Terms - Midis - 11

Piemēram, varat pievienot vai rediģēt līgumu veidnes,

Pre-Defining Contract Terms - Midis - 12

darba grafikus,

Pre-Defining Contract Terms - Midis - 13

amatus u. c.

Pre-Defining Contract Terms - Midis - 14

Līgumu atjaunināšana

Kad darbinieka līgums ir parakstīts, ir ļoti svarīgi iegūt vispusīgu priekšstatu par līgumu. Odoo 16 Payroll to atvieglo, izmantojot centralizēto līgumu pārvaldības sistēmu. Tā ļauj ātri piekļūt un pārskatīt visus pašreizējos līgumus vienuviet, atvieglojot izmaiņu izsekošanu un atbilstības nodrošināšanu.

Vispirms cilnē Līgumi (Contracts) piekļūstiet sadaļai Darbinieki (Employees).

Updating Contracts - Midis - 15

Šeit jūs varat redzēt visus strādājošos darbiniekus. Lai atjauninātu līgumu, izvēlieties vienu no darbiniekiem.

Updating Contracts - Midis - 16

Te jūs varat redzēt darbinieka līgumu vēsturi. Atliek tikai noklikšķināt uz nepieciešamā līguma un rediģēt to.

Updating Contracts - Midis - 17

Līgumu laušana

Nevienam nepatīk nodarboties ar darbinieka līguma laušanu, taču tā ir nepieciešama uzņēmējdarbības sastāvdaļa. Odoo 16 Payroll atvieglo procesu, izmantojot tā automatizēto izbeigšanas procesu. Tas nodrošina visu dokumentu un ierakstu atjaunināšanu, palīdzot nodrošināt vienmērīgu pāreju abām pusēm.

Ja līguma izveides posmā iestatāt līguma beigu datumu, tas automātiski beigsies šajā datumā. Ja līgums ir nekavējoties jāpārtrauc, atliek tikai atvērt līgumu, mainīt beigu datumu un iestatīt statusu Pārtraukts (Canceled).

Terminating Contracts - Midis - 18

Sistēma automātiski pārtrauks šī līguma darbību un pārvietos to uz pārtrauktajiem līgumiem.

Terminating Contracts - Midis - 19

Kopsavilkums

Ja meklējat uzticamu, viegli lietojamu sistēmu darbinieku līgumu pārvaldībai, Odoo 16 Payroll ir lieliska izvēle. Izmantojot šī moduļa automatizētos procesus un centralizēto līgumu pārvaldību, varat būt droši, ka visi līgumi ir atbilstoši un atjaunināti, palīdzot samazināt iespējamos juridiskos riskus un nodrošināt jūsu biznesa nevainojamu darbību. Izmantojot Odoo Payroll, tiek ievērojami ietaupīts laiks, ko var izmantot citās jūsu biznesa jomās.

Izmēģiniet to šodien un uzziniet, cik daudz vienkāršāka var būt darbinieku līgumu pārvaldība!

Pieteikties eksperta konsultācijai
bez maksas


Iepirkuma efektivitātes palielināšana, izmantojot Odoo 16: piedāvājuma pieprasījuma funkcijas ceļvedis