Kad uzņēmumam vajadzētu izvēlēties PWA tehnoloģijas?

Tīmekļa lietotne ir ātrāka, drošāka un saistošāka nekā mobilā vietne.

​Taču, ja vēlaties labāko no abām pasaulēm, progresīvā tīmekļa lietojumprogramma ir īstais risinājums.

Progresīvā tīmekļa lietotne (PWA) ir veidota, izmantojot tīmekļa tehnoloģijas, un to var instalēt tāpat kā jebkuru citu lietotni, taču laika gaitā tā tiek uzlabota, izmantojot tādas funkcijas kā, piemēram, push paziņojumi.

Ja jūsu klienti maina savu ierīču izvēli vai arī vēlaties viņus sasniegt tur, kur viņi atrodas, PWA var būt lielisks risinājums. Tās ir arī viegli konfigurējamas un uzturamas, tāpēc tas neaizņems daudz laika.

​Pārbaudiet dažas no situācijām, kurās uzņēmums varētu apsvērt iespēju izmantot PWA tehnoloģijas:

  1. Tīmekļa vietne tiek plaši izmantota mobilajās ierīcēs.
  2. Tīmekļa vietnei bieži piekļūst lietotāji, kuriem nav darbvirsmas datora un kuri nevar instalēt lietotni.
  3. ​Tīmekļa vietnē ir nepieciešama reāllaika saziņa ar lietotājiem, piemēram, tērzēšana vai videozvani.

​PWA tehnoloģijas var būt lieliska izvēle uzņēmumiem, kas vēlas izveidot mobilajām ierīcēm draudzīgu vietni. Tās ir noderīgas, ja jūsu uzņēmuma mērķauditorija ir ceļā un vienmēr izmanto viedtālruņus, planšetdatorus vai citas mobilās ierīces.

​PWA tehnoloģija ir palielinājusi reklāmguvumu skaitu par vairāk nekā 60% un iesaistīšanos par 40%. Tā nodrošina arī labāku lietotāja pieredzi lietotājiem, kas piekļūst jūsu vietnei no mobilajām ierīcēm.

​PWA tehnoloģiju ir viegli ieviest, tāpēc tā ir laba izvēle uzņēmumiem, kas vēlas uzlabot savu klātbūtni mobilajā vidē, netērējot daudz naudas jaunai programmatūrai vai algot dārgu izstrādātāju.

​PWA ir daudz priekšrocību. Lūk, dažas no tām:

  • Tās ir viegli atjaunināt, tāpēc varat ātri un vienkārši atjaunināt lietotājiem jaunākās funkcijas vai kļūdu labojumus. Tas samazina uzturēšanas izdevumus, jo samazinās vienlaicīgi atbalstāmo versiju skaits.
  • Tās ir viegli mērogojamas - ja jūsu vietne kļūst populāra, arī jūsu PWA mērogosies automātiski. Tas nozīmē labāku veiktspēju jūsu lietotājiem neatkarīgi no datplūsmas apjoma, jo tā nebūs atkarīga no tā, vai jūsu serveri spēs apstrādāt visu šo datplūsmu vai tiem pietiks naudas.
  • Tie ir droši - PWA nav atkarīgi no trešo pušu koda vai piekļuves atļaujām no citām vietnēm; tie izmanto tikai HTTPS URL, kas nozīmē, ka tie ir droši.

​PWA tehnoloģijas ir lieliski piemērotas dažāda lieluma uzņēmumiem - gan maziem jaunuzņēmumiem, gan globāliem uzņēmumiem ar vairākiem simtiem darbinieku. PWA ir arī labs risinājums uzņēmumiem, kas vēlas veidot savu zīmolu un paplašināt lietotāju bāzi, netērējot daudz naudas izstrādei.


Kāpēc izvēlēties .NET nākamajam produkta izstrādes projektam?