Motivēti darbinieki ar augstiem rezultatīvajiem rādītājiem: Vai tas ir iespējams?

​Pasaules statistika (Gallup) liecina, ka pagājušajā gadā tikai 20% darbinieki bija iesaistīti un dedzīgi par savu darbu. Skaitļi rāda arī to, ka daudzi nodarbinātie, atrodoties birojā, jūtas izdeguši vai pat meklē citu darba vietu.

​Jūs kā uzņēmuma vadītājs noteikti uztraucaties par savu darbinieku algu, darbavietas labiekārtošanu, sociālajām garantijām un citiem faktoriem, jo atrast labu speciālistu ir sarežģīti, taču vēl grūtāk ir viņu noturēt.

​Kāpēc darbinieka labsajūta ir tik svarīga?

Ikviens darbinieks ir ilgtermiņa ieguldījums jūsu uzņēmuma nākotnē. Motivēts cilvēks, kurš ar degsmi un pilnu atdevi pilda savus pienākumus, palielina jūsu uzņēmuma:

  • produktivitāti;
  • darījumu skaitu;
  • peļņu;
  • ​reitingu (apmierināts darbinieks = vairāk apmierinātu klientu).

​Kā jūs varat palīdzēt savam darbiniekam justies labāk?

​Lai cilvēks savā darba vietā justos svarīgs, viņam lielākā laika daļa ir jāvelta savu prasmju un talantu pielietošanai. Taču realitātē darba apjomu sastāda darbs ar datiem, un tikai neliela laika daļa tiek veltīta tieši tam, ko cilvēks vislabāk prot darīt.

Lai novērstu šādu situāciju, darbinieks ir jāatbalsta ar spēcīgu programmatūru, kura automatizē daudzu uzdevumu izpildi. Apskatīsim, kā integrētā sistēma Odoo var palīdzēt atvieglot un vienkāršot jūsu darbinieku ikdienu.

​Darbiniekam noteikti rūp sava darba laika uzskaite. Mūsdienās joprojām bieži sastopama situācija, kad darbinieks pieraksta savas stundas uz lapas, bet vadītājs sagatavo darba laika uzskaites tabulu, paraksta to un iesniedz papīra formātā.

Ar Odoo Timesheets , darbinieks var viegli reģistrēt veicamo uzdevumu un ar taimeri uzņemt tam atvēlēto laiku.


​Turklāt to varēsiet redzēt gan jūs, gan arī jūsu uzņēmuma grāmatvedis. Sistēma automātiski aprēķina nostrādātās stundas gan mēneša, gan arī citos griezumos. Integrētā sistēmā visi dati ir sinhronizēti, līdz ar to laiks tiek automātiski piesaistīts algu izmaksām, kas novērš jebkuras kļūdas aprēķinos un zaudēto stundu iespējamību.

Atvaļinājuma pieteikšana parasti noris ar iesnieguma sastādīšanu un parakstīšanu. Jūsu prombūtnes gadījumā darbiniekam būs jāgaida paraksts pat vairākas dienas. Odoo lietotnē  Time Off var viegli izvēlēties, piemēram, apmaksātu atvaļinājumu, norādīt laiku un nosūtīt apstiprināšanai.


Savukārt jūs varēsiet redzēt paziņojumu par atvaļinājuma pieteikumu un apstiprināt to no mobilā telefona, atrodoties arī ārpus biroja. Darbinieka atvaļinājums arī automātiski atspoguļosies darba laika uzskaitē.

Ja jūsu darbinieks daudz laika velta dokumentu meklēšanai mapēs, drukāšanai, kopēšanai vai skenēšanai, tad viņš noteikti nav maksimāli motivēts un produktīvs. Mūsdienās visus dokumentus ir iespējams glabāt elektroniski, un Odoo lietotne Documents lieliski tiek ar to galā.


Lietotnē Documents ir iespējams:

  • sakārtot dokumentus pēc uzņēmuma nodaļām, mapēm;
  • piešķirt tagus;
  • izveidot ar dokumentu veicamos uzdevumus;
  • nosūtīt ziņojumus par dokumentu atbildīgajiem kolēģiem;
  • kopīgot dokumentus;
  • parakstīt un apstiprināt dokumentus;
  • ​sadalīt lielāku dokumentu atsevišķos mazos dokumentos;
  • ​samazināt laiku, kas tiek patērēts informācijas ievadei, jo mākslīgais intelekts spēj nolasīt un ievadīt informāciju automātiski.

Tās ir tikai dažas no funkcijām, ko jūsu darbinieks varēs veikt no viena ekrāna. Izvēloties optimizēt šādus procesus ar Odoo, jūs būtiski atvieglosiet savu darbinieku ikdienu, paaugstināsiet viņu veiktspēju un motivāciju.

​Ja vēlaties uzzināt vairāk, piesakieties uz konsultāciju!


Sasniedziet savus klientus, izmantojot Odoo moduļu komplektu mārketingam