Odoo ERP sistēma
Viss vienā - uzņēmuma resursu vadīšanas instrumentu komplekts

Odoo ERP sistēma ir spēcīgs rīks, kas pārvalda un nodrošina uzņēmējdarbību, pārklājot nepieciešamās funkcionalitātes lielāko daļu, lai vadītu uzņēmuma operatīvos procesus. ERP sistēma pārvalda tādus procesus kā CRM, pārdošana, inventārs, e-komercija, noliktava, ražošana, grāmatvedība, iepirkumi, cilvēkresursi utt. Šo sarakstu, protams, var turpināt. Šajā rakstā pastāstīsim, kāpēc Odoo ir visaptverošs rīks, kas sevī iekļauj visu nepieciešamo uzņēmējdarbības veiksmīgai attīstībai.

Uzņēmējdarbības operatīvo procesu parvāldīšanas lietotņu grupas Odoo ERP sistēmā


​Kā jebkurš veiksmīgs ceļš sākas ar mērķu uzstādīšanu, tā arī ar Odoo jāsaprot, ko Jūs vēlaties sasniegt. Tiklīdz ir skaidras ambīcijas, biznesam var piemeklēt attiecīgo funkcionalitāti. Pareizo IT instrumentu izmantošana ļaus operatīvo procesu izpildi pārcelt jaunā līmenī, kur tie ir digitalizēti, optimizēti un produktīvāki. Odoo ERP sistēmas moduļus var sadalīt grupās, kur katra no tām ir veidota, lai racionalizētu atbilstošo procesu, bet svarīgs moments ir tas, ka šie moduļi savā starpā ir savienojami un apmainās ar nepieciešamajiem datiem, kas ļauj paātrināt darba izpildi.


Pārdošanas vadīšanas lietotnes


CRM modulis parāda klienta pārvietošanās posmus, palīdz saprast esošo situāciju, kurā stadījā atrodas klients, vai viņš ir gatavs parakstīt līgumu, vai arī nē. Pieejamie statistikas rādītāji, kas atjaunojas reāllaikā, parādā darbinieka efektivitāti, kienta gatavību sadarboties, kā rezultāta palīdzot vadītājam pieņemt attiecīgo lēmumu.


Pārdošanas modulis palīdzēs izveidot un aizsūtīt piedāvājumu un izrakstīt rēķinu.


PoS modulis sakārtos darba procesus un palīdzēs vadīt pārdošanas vietu. Inventāra uzskaite, reāllaika produktu pieejamība un lieliska savienošanās ar Odoo ERP e-komercijas moduli. Mūsdienīgs un efektīvs risinājums.


Finanšu vadīšanas lietotnes


Rēķinu modulis ļaus pārvaldīt līgumus, atkārtotos rēķinus, izrakstīt darba laika uzskaites tabulas. Automātiska rēķinu veidošana, balstoties uz klientam izveidotajiem piedāvājumiem, pdf rēķinu veidošana un iepriekš definētas sagataves, ko nosūtīt klientam. Protams, piekļuve analītikai un pilnīgs esošās situācijas pārskats.


Grāmatvedības modulis palīdzēs pārvaldīt rēķinus un izdevumus, izsekot maksājumiem. Plašas analītikas iespējas, viegli izveidot peļņas, naudas plūsmas, bilances, peļņas un zaudējumu pārskatus. Dati pieejami dažādos griezumos, pēc laika periodiem, pēc tabulu veidiem. Iespēja eksportēt tabulas Excel tabulās. Ērti, ātri un efektīvi.


Produktu plūsmas lietotnes


Ražošanas modulis piedāvā mūsdienīgu risinājumu vecajām problēmām. Šis modulis pārklās visu nepieciešamo funkcionalitāti, kas nepieciešama tās realizācijai. Ražošana, kvalitātes kritēriji un vadlīnijas, apkope un pilnīgi integrēta produkta dzīvescikla vadīšana. Produktivitātes pārvalde, izmantojot reāllaika pārskatus, pielāgojiet informācijas paneļus un sekojiet ražošanas veiktspējai.


Inventerizācijas modulis būs atbildīgs par noliktavas efektivitātes palielināšanu. Ar moduļa palīdzību uzlabosies veiktspēja un procesu izpildes laiks. Divkāršā ieraksta uzskaites sistēma palīdzēs labāk organizēt noliktavu un izmantot visefektīvāko krājumu veidošanas metodi. Sekojiet visai krājumu kustībai. Mūsdienīga un automātiska krājumu papildināšana. Pārskati, kas ir dinamiski un reāllaikā ģenerēti, ļaus pieņemt pamatotus lēmumus.


Iepirkšanas modulis būs lielisks papildinājums kopējā sarakstā, jo palīdzēs uzlabot piegādi un krājumu pārvaldības veiktspēju. Automātiski uzstādījumi krājumu papildināšanai, nosūtot pieteikumu piegādātājiem, pēc uzstādītiem iepirkumu, loģistikas noteikumiem un pārdošanas un ražošanas prognozētajiem pasūtījumiem. Iespēja savienoties ar piegādātāju, importējot cenrāžus, akcijas piedāvājumus, preces daudzumu un līguma nosacījumus. Var uzstādīt cenu, kas balstīsies uz piegādātāja cenām.


Mājas lapu izstrādes konstruktors


E-komercijas modulis nodrošinās Jūsu klientus ar mobilām ierīcēm pielāgotu tīmekļa vietni, kas ļaus izveidot lieliskas produktu lapas. Vilkšanas un nomešanas iespējas, pārvietojot un novietojot izstrādes blokus tur, kur tiem jābūt. Integrācija ar citiem moduļiem, kā Pārdošanas un Inventerizācijas moduli, nodrošinās ar automātiskām noliktavas korekcijām un ziņām reāllaikā.


Tīmekļu vietņu modulis, palīdzēs viegli un ātri izveidot tīmekļu vietni, lai Jūsu uzņēmējdarbība būtu redzama klientiem tīmeklī. Veidojot saturu no blokiem, vienkārši izvēloties kādu bloku, nepieciešams paņemt un nomest tur, kur šim blokam jābūt. Pēc tam, veicot vizuālus uzstādījumus, piešķiriet attiecīgo vizuālo izskatu. Kā iepriekšējie moduļi, tā arī konstruktors savienojas ar pārējiem, palielinot funkcionalitāti un uzņēmējdarbības efektivitāti, mērogojot un paplašinot iespējas.

Trešo pušu integrācijas, izmantojot API Odoo ERP sistēmā


Pateicoties tam, ka Odoo ERP sistēma ir atvērtā koda programmatūra, iespējams palielināt funkcionalitāti ar trešo pušu programmatūras lietotnēm, izmantojot API integrācijas. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc Odoo ir viena no visstraujāk attīstošākajām uzņēmuma resursu vadības sistēmām pasaulē. Trešo pušu lietotnes veicina vēl jo vairāk mazos un vidējos uzņēmumus racionalizēt un padarīt savu uzņēmējdarbību vēl efektīvāku.


Odoo ir aprīkots ar vismaz 35 moduļiem. Bet, lai risinātu biznesa īpašās vajadzības, Odoo lietotņu veikalā papildus atrodamas vairāk nekā 10 000 lietotņu un spraudņu, kas paplašina funkcionalitāti. Šīs lietotnes papildina pamatfunkcionalitāti, lai varētu nodrošināt papildus apmaksu veikšanu, savienošanos ar pasaulē populārākajiem piegādātājiem, grāmatvedības datu apmaiņu utt. Zemāk apskatīsimies dažas no populārākajām lietotnēm.



Piegādes integrācijas


Odoo nodrošina ar iespēju integrēties ar piegādes pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, UPS, DHL, DPD un citi. Ja piegādes sniedzēja nav Odoo lietotņu veikalā, vai šo procesu veicat Jūs paši, tad mēs varam izstrādāt papildu lietotni, lai automatizētu piegādes ķēdes vadīšanu, kas ļaus saglabāt optimizētas, nepārtrauktas darbības, lai klients saņemtu savu pasūtīto preci.


Maksājumu vārtejas integrācijas


Odoo sistēmā pieejams daudz un dažādu gatavu maksājumu sistēmu savienotāju, kurus mēs varam integrēt Jūs uzņēmējdarbībā, lai pieņemtu tiešsaistes maksājumus no klienta neatkarīgi no viņa atrašanās vietas, izmantotās ierīces un maksājuma veida. Gadījumā, ja nav pieejams gatavs risinājums, mūsu Midis komanda izstrādās šādu risinājumu, kas var būt lokāls savienojums ar banku vai arī starptautiskas sistēmas risinājums.


Sociālo mediju integrācijas


​Uzņēmuma sociālo mediju pārvaldīšana tieši no Odoo ERP sistēmas. Palieliniet uzņēmuma zīmola atpazīstamību un sociālo tīklu sekotāju skaitu, darot to ar minimālām izmaksām. Mēs nodrošinām arī izstrādi gadījumos, kad šāda veida lietotne nav piejama vai nepieciešama papildu funkcionalitāte, lai palielinātu Jūsu sociālās saziņas pārvaldību ar Odoo reāllaika datu apmaiņas iespējām.



SMS vārtejas integrācija



Iespējams izveidot integrācijas arī ar SMS pakalpojumu sniedzējiem , ko mēs varam ieviest Jūsu biznesā. Tas izveidos sadarbību starp SMS pakalpojumu un ERP sistēmu, kas paplašina un digitalizē uzņēmējdarbības procesus. Mēs spējam izstrādāt pielāgotas lietotnes atbilstoši Jūsu noteiktām specifikācijām.​

Rezumējot par Odoo ERP sistēmu  


Kā varat redzēt, Odoo ERP sistēma tik tiešām ir visaptverošs rīku komplekts. Tas iekļauj pilnīgi jebkuru uzņēmējdarbības aspektu vienā lietotājam intuitīvā, organizētā un optimizētā platformā. Ieviešot Odoo ERP sistēmu, Jūs digitalizēsiet savu uzņēmējdarbību, ietaupīsiet izmaksas uz darba spēku, laiku un resursiem.  


Sasniedziet maksimālu darbības efektivitāti, digitalizējot uzņēmējdarbības operatīvos procesus ar optimizētu ieguldījuma atdevi rentabilitātes veidā.


Mūsu Midis komanda, ieviešot Odoo ERP sistēmu, vadās pēc augstiem standartiem un ir pārņēmusi ieviešanas principus no Odoo. Mēs garantējam kvalitatīvu sistēmas integrāciju uzņēmumā. Piesakieties uz Demo prezentāciju un uzziniet par biznesa procesu digitalizēšanas un optimizēšanas iespējām Jūsu uzņēmējdarbībā!

Vēlaties uzzināt par Odoo ERP iespējām Jūsu uzņēmumā? Piesakieties bezmaksas Demo prezentācijai

# Odoo

GAP analīze