Odoo Grāmatvedības modulis
Odoo grāmatvedības modulis ir viens no Odoo platformas rīkiem, kas izstrādāti, lai palielinātu uzņēmuma produktivitāti. Modulis automatizē grāmatvežu darbu un ļauj sekot uzņēmuma naudas plūsmai. Uzņēmuma grāmatvedis var veidot darījumus ar dažiem klikšķiem un pārvaldīt visas finanses, nodrošinot grāmatvežus ar nepieciešamajām funkcijām.  
Informācijas panelis sniedz ātru pārskatu par finansēm, un plašā izvēlnes navigācija nodrošina piekļuvi detalizētiem ienākošo un izejošo rēķinu pārskatiem.

 
 


Odoo moduļi ir izstrādāti, lai padarītu darba procesus produktīvākus


Pateicoties Odoo sistēmas ciešajai darbībai starp tās moduļiem, Odoo grāmatvedība automatizē un optimizē dažādus grāmatvedības procesus. Tā, piemēram, veidojot rēķinu no klienta pasūtījuma, sistēma automātiski aizpildīs nepieciešamos laukus ar tai zināmu informāciju, pielietojot nepieciešamos grāmatvedības kontus un nodokļus un ar iepriekš definētu e-pasta veidni divos klikšķos ļaus nosūtīt rēķinu klientam. Turklāt modulis ļauj veidot klientiem automātiskos rēķina apmaksas atgādinājumus, automātiski veidot žurnāla ierakstus un reģistrēt bankas maksājumus.

Neliels ieskats Odoo Grāmatvedības moduļa funkcionalitātē

Rēķini

Rēķinu reģistrācija un apstrāde ir svarīgs elements uzņēmuma grāmatvedībā, kas prasa precīzu un ātru darbu. Odoo Grāmatvedības modulis ļauj ātri un ērti veidot rēķinus, balstoties uz veiktajiem iepirkumiem un pārdošanu, automātiski piesaistot nepieciešamos datus un veidojot grāmatojumu.

Odoo Accounting - Invoices

​Kontu plāns

​Modulis ļauj brīvi definēt kontu plānus - norādīt nepieciešamo numuru, kontu tipu, atļaujas u. c. Midis arī piedāvā Latvijai lokalizētu kontu plānu, kurš ļaus jums uzsākt grāmatvedības uzskaiti atbilstoši Latvijas likumdošanai. Sistēma papildus ļauj iestatīt noklusējuma kontu plānus Jūsu produktu kategorijām vai pat katram produktam atsevišķi un automātiski tos pielietos, veidojot rēķinus.

Grāmatojums

​Pateicoties Odoo sistēmas ciešajai saiknei ar citiem moduļiem, tā ļauj reģistrēt un sekot līdzi dažādām noliktavu vērtību izmaiņām uzņēmumā. Apstiprinot rēķinus vai veicot noliktavas inventarizāciju, sistēma, balsoties uz tai zināmajiem datiem, automātiski veido grāmatojumu, kas ir tieši piesaistīts dažādiem grāmatvedības kontiem.

Odoo Accounting - Journals

Atskaites

​Grāmatvedības uzskaites dati ir informācija, kas ir svarīga uzņēmuma vadītājam. Odoo Grāmatvedības modulis nodrošina datu pieejamību reāllaikā, kas datu sagatavošanu un nodošanu vadītājam padara par maksimāli ātru procesu. Grāmatvedis varēs sagatavot šādus pārskatus - bilance, kreditori un debitori, revīzijas pārskati u.c.

Odoo Accounting - Profit and Loss

​Midis piedāvā arī lokalizētas atskaites, kā, piemēram, bilance, dažāda veida peļņas un zaudējumu aprēķini u.c.

Kopsavilkums

​Rēķini, kontu plāni, grāmatojumi un atskaites ir tikai daļa no tā, ko piedāvā Odoo Grāmatvedības modulis. Šis modulis ļauj daudz detalizētāk apstrādāt minētās tēmas, kā arī veikt papildus darbības, kā budžeta plānošana, automātiskā nodokļu uzskaite un vienlaicīgs darbs ar vairākām valūtām. Midis ir pirmais oficiālais Odoo partneris Latvijā, un, piegādājot klientam risinājumu, mēs esam pielāgojuši Odoo Grāmatvedības moduli vietējām uzņēmējdarbības vajadzībām. Nodrošinot elastīgu pakalpojumu klientam, mēs piegādājam izmaiņas līdz ar atjauninājumiem.

Nobeigums

Odoo ir biznesa resursu vadības sistēma (ERP), kas ir modulārs tīmekļu vietnes risinājums. Katrs modulis risina kādu no uzņēmējdarbības procesiem. Līdz ar to, ieviešot programmatūru uzņēmumā, būtiski ir izvērtēt uzņēmējdarbības vajadzības perspektīvā un, domājot par uzņēmuma mērogojamību un programmatūras elastīgumu, apsvērt ERP sistēmas integrēšanas iespēju. Integrējot Odoo ERP sistēmu, grāmatvedības modulis būs lielisks papildinājums uzņēmuma produktivitātes palielināšanai. 

Mēs esam spējīgi apmācīt Jūsu grāmatvežus vai arī grāmatvedības ārpakalpojuma sniedzējus darbā ar Odoo Grāmatvedības moduli.

​Vēlaties uzzināt vairāk, tad piesakieties uz Demo prezentāciju!

Sazinieties ar mums!

# Odoo

Pārvariet field service pārvaldības haosu ar Odoo mūsdienīgo Field Service pārvaldības sistēmu