Revolūcija bezsaistes mārketinga analīzē ar DISPL: vispusīgs risinājums bezsaistes apmeklētāju mērīšanai, piesaistei un pārvēršanai potenciālos klientos

Mūsdienu pasaulē tiešsaistes reklāmai tiek pievērsta lielāka uzmanība, taču tas nav vienīgais veids, kā reklamēt savu biznesu. Bezsaistes reklamēšana joprojām ir efektīva stratēģija, jo īpaši tradicionālajiem veikaliem, zīmoliem, transportam, HoReCa (viesnīcas, restorāni un kafejnīcas) un citiem. Tomēr bezsaistes mārketinga analīze joprojām ir sarežģīta, un ir grūti izmērīt jūsu kampaņu efektivitāti.

Par laimi, DISPL piedāvā šīs problēmas risinājumu. Tā ir ar mākslīgo intelektu (MI) darbināma bezsaistes mārketinga analīzes platforma, kas sniedz ieskatu par apmeklētājiem un mērķtiecīgus digitālos apzīmējumus, lai uzlabotu jūsu mārketinga kampaņas veiktspēju. Šeit ir dažas no tās funkcijām un priekšrocībām:

Ieskati par apmeklētājiem

DISPL izmanto MI tehnoloģiju, lai reāllaikā noteiktu bezsaistes apmeklētājus un novērtētu viņu klientu ceļojumu, uzturēšanās laiku, vecumu, dzimumu, emocijas, smaidu, galvassegas, brilles, sejas apmatojumu, sejas masku un vairāk nekā 18 citus atribūtus. Varat izmantot šos datus, lai labāk izprastu savus klientus, segmentētu tos un izveidotu personalizētas kampaņas, kas viņus uzrunā. Ieskati par apmeklētājiem nodrošina arī karstuma kartes un klientu ceļojuma analīzi, lai palīdzētu jums noteikt stundas ar vislielāko apmeklējumu, demogrāfiskos datus un emocijas, kā arī citus rādītājus.

Displ Visitors Insights

Centralizēta satura pārvaldība

DISPL nodrošina centralizētu satura pārvaldību, lai kontrolētu jūsu digitālo signālu kampaņas no vienas platformas. Varat izveidot un ieplānot kampaņas, lai rādītu personalizētu saturu, pamatojoties uz apmeklētāju atribūtiem, atrašanās vietu, laiku vai citiem jūsu izvēlētiem kritērijiem. Šī funkcija palīdz sazināties ar klientiem un efektīvi reklamēt savus produktus.

Displ Centralized Content Management

Uzlaboti datu pārskati

DISPL nodrošina uzlabotus datu pārskatus, kas ietver neapstrādātus datus, integrāciju ar jūsu BI sistēmu un API integrāciju ar jebkuru CMS. Varat izmantot šos pārskatus, lai novērtētu mārketinga efektivitāti, dažādu meitasuzņēmumu darbību, mārketinga ienākumus no ieguldījumiem (ROI), pārdevēju efektivitāti, kā arī citus rādītājus. Šie rādītāji palīdz optimizēt mārketinga kampaņas un uzlabot klientu pieredzi.

Displ Advanced-Data Reports

Ātrās uzsākšanas komplekts

DISPL piedāvā ātrās uzsākšanas komplektu, ko varat izmantot, lai sāktu novērtēt ieskatus par apmeklētājiem un uzlabotu mārketinga kampaņas veiktspēju. Komplektā ietilpst kamera, multivides atskaņotājs un programmatūra. Varat to novietot ieejas zonā, lai uzskaitītu apmeklētāju skaitu pēc laika, viņu demogrāfiskā portreta un vidējā apmeklējuma laika. Vai arī varat to ievietot veikalā, lai izsekotu savu klientu uzvedībai un vēlmēm un izprastu viņu intereses. Varat arī izmantot komplektu, lai rādītu klientiem mērķētas reklāmas, kamēr viņi gaida, un efektīvi reklamētu jūsu produktus.

Displ Fast Start Kit

DISPL ir saderīgs ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu (GDPR) un CCPA, padarot to par drošu un uzticamu platformu, lai novērtētu jūsu bezsaistes auditorijas ieskatus. Tas ir pieejams pat bez ekrāniem, padarot to par elastīgu risinājumu jebkuram uzņēmuma lielumam un atrašanās vietai. DISPL ir lietotāji vairāk nekā 1000 vietās visā pasaulē, un tas ir visaugstāk novērtētais pēc Nacionālā standartu un tehnoloģijas institūta (NIST) datiem.

Bezsaistes mārketinga analīze ir sarežģīta joma, kurā nepieciešama uzticama un droša platforma, lai pieņemtu uz datiem balstītus lēmumus. DISPL nodrošina šo risinājumu, piedāvājot ieskatus par apmeklētājiem, mērķtiecīgus digitālos apzīmējumus, centralizētu satura pārvaldību un uzlabotas datu atskaites. Tas piedāvā arī ātrās uzsākšanas komplektu, kas palīdzēs jums sākt novērtēt ieskatus par apmeklētājiem un uzlabot mārketinga kampaņas veiktspēju.

Midis mērķis ir palielināt mūsu klientu peļņu caur jēgpilnu, optimizētu un digitalizētu procesu atbalstu ar IT sistēmām!


Displ risinājums ir veids, kā izsekot klientu kustībām veikalā, iegūt reāllaika datus un piegādāt personalizētu reklāmu fiziskajā veikalā!



Pieteikties eksperta konsultācijai
bez maksas


Kā izveidot un pārvaldīt piegādātāju cenrāžus sistēmas Odoo 16. versijā?