Sastādiet ikdienas darāmo darbu sarakstu ar Odoo piezīmju moduli

Kad runa ir par uzdevumu pārvaldību, nav labāka rīka par Odoo. Tam ir plašs funkciju klāsts, kas var palīdzēt jums paveikt darbus. Šeit ir daži no labākajiem veidiem, kā katru dienu izmantot Odoo:

  • Izveidojiet nedēļas vai mēneša darbu sarakstu vai jaunu uzdevumu projektā, pie kura strādājat. Varat arī pievienot visus uzdevumus vienā projektā un pēc tam izveidot jaunu uzdevumu katrai nedēļas dienai.
  • Izveidojiet atkārtotus uzdevumus, izmantojot atkārtotu funkciju no konteksta izvēlnes esošajam uzdevumam vai projektam. Tā automātiski izveidos uzdevumus katrai nedēļas dienai, ja vien atkārtošanās iestatījumos būs norādīts datumu diapazons.
  • ​Pievienojiet pielikumus uzdevumiem, atlasot tos no failu sistēmas, e-pasta iesūtnes, Dropbox, Google Drive u. c. un pēc tam pievienojiet tos esošajam uzdevumam vai projektam, lai vajadzības gadījumā tie parādītos kā faili attiecīgajā mapē, nevis katru reizi visu pārrakstītu manuāli.


​Plānojiet laiku uzdevumiem

​Izmantojot Odoo, varat iestatīt laiku, kad katru dienu strādāsiet ar uzdevumu sarakstu. Ja iespējams, atvēliet uzdevumu sarakstam vismaz 30 minūtes. Tas ļaus jums paveikt lielu daļu darba vienā sēdē un palīdzēs jums sekot līdzi uzdevumu izpildei.

​Ir ļoti svarīgi sadalīt lielus uzdevumus mazākos, lai jūs varētu koncentrēties uz tiem un paveikt tos soli pa solim, nevis stundām ilgi censties paveikt vienu lielu uzdevumu uzreiz. Tas arī palīdz novērst kavēšanos, sniedzot jums gandarījumu par paveikto katru reizi, kad jūs pabeidzat vienu mazu uzdevumu, pirms pāriet pie cita liela uzdevuma.


​Saraksta skatā atrodiet un sakārtojiet savus darāmos darbus

​Plānojot laiku uzdevumu veikšanai, jūs varat izvairīties no skriešanas apkārt. Plānojiet savu laiku Odoo un iestatiet atgādinājumus, lai jūs neaizmirstu veikt darbus. Varat arī iestatīt brīdinājumus, lai par tiem atkal neaizmirstu.

​Ja esat aizņemts un jums ir jāveic daudz uzdevumu, šis rīks ir ideāls risinājums. Izmantojot šo rīku, varat viegli izveidot ikdienas darbu sarakstu, neizejot no Odoo.
Varat izveidot dažādas uzdevumu kategorijas, piemēram, personīgo, darba un citas. Tas palīdzēs jums efektīvi organizēt uzdevumus un sekot tiem līdzi. Turklāt saskarne ir vienkārša un viegli lietojama. Jums būs jāievada uzdevuma nosaukums vai apraksts un jāizvēlas citi vairāki identifikatori un opcijas, piemēram, prioritātes līmenis, datums un citi parametri.

​Vai palīdzējām iepazīt Odoo ERP nedaudz vairāk?

​Lai atbildētu uz jautājumiem, kas rūp tieši jums, sazinieties ar mums!


Kā digitalizēt loģistikas biznesu?