The Manifest apsveic Midis kā vienu no visvairāk novērtētajiem lietotņu izstrādātājiem Latvijā

Atzīsim, tīmekļa un mobilajām lietojumprogrammām mūsdienās ir izšķiroša nozīme mūsu ikdienas dzīvē. Iespējams, katru dienu, sākot ar darbu un beidzot ar izklaidi, ir kāda lietotne, kas palīdz mums mijiedarboties. Šī jaunā tehnoloģija ir mainījusi ne tikai mūsu dzīvi, bet arī uzņēmumus un to, kā tie vada savu uzņēmējdarbību. Lietojumprogrammas lieliski uzlabo procesus un produktivitāti, un daudzi tās pat izmanto kā pakalpojumus un produktus.

Atklājiet aplikāciju izstrādes pasauli kopā ar mums, Midis. Kopš mūsu dibināšanas 2010. gadā, Midis ir kļuvis par vienu no Latvijas vadošajiem ERP sistēmu un progresīvu risinājumu piegādātājiem. Pateicoties mūsu plašajai starptautiskajai pieredzei un talantīgajai komandai, varam uzņemties jebkura izmēra un sarežģītības projektus, nodrošinot pilnu attīstības ciklu. Mums ir vairāk nekā 500 saistītu uzņēmumu starptautiskā līmenī.

Saistībā ar to ar lepnumu paziņojam, ka nesen esam saņēmuši apbalvojumu par mūsu darbu nozarē! The Manifest mūs ir atzinis par vienu no visvairāk novērtētajiem lietojumprogrammu izstrādes uzņēmumiem Latvijā. Tas mums ir milzīgs sasniegums un atskaites punkts, ko ir vērts atzīmēt kopā ar jums, mūsu klientiem.

Bet vispirms, kas ir The Manifest? Tā ir aģentūras reitingu un biznesa emuāru vietne, kas apkopo un pārbauda datus no drošiem avotiem, ekspertu ieskatus un praktiskus padomus, kas jums nepieciešami sava zīmola veidošanai un biznesa attīstībai, lai sniegtu praktisku uzņēmējdarbības gudrību, kas izpaužas jūsu panākumos.

Izmantojot šo iespēju, pateicamies mūsu komandai par tās neatlaidīgo apņemšanos sniegt vislabākos pakalpojumus mūsu klientiem un tirgum. Šis apbalvojums nebūtu iespējams bez viņu pūlēm un ieguldījuma.

Mūsu komanda ar prieku sadarbosies ar jums! Rakstiet, un mēs nekavējoties ar jums sazināsimies!

Pieteikties eksperta konsultācijai
bez maksas


Efektīvas dokumentu pārvaldības sasniegšana, izmantojot lietotni Odoo Dokumenti