Uzlabojiet piegādes ķēdes efektivitāti, izmantojot starpnoliktavu pārsūtīšanu sistēmā Odoo

Efektīva piegādes ķēdes pārvaldība ir jebkura biznesa panākumu atslēga, un Odoo piedāvā jaudīgu risinājumu jūsu krājumu un loģistikas pārvaldībai. Starpnoliktavu pārsūtīšana ir Odoo funkcija, kas ļauj pārvietot produktus starp vairākām jūsu uzņēmuma noliktavām, atvieglojot krājumu izsekošanu un pilnveidojot piegādes ķēdi.

Kas ir starpnoliktavu pārsūtīšana?

Starpnoliktavu pārsūtīšana sistēmā Odoo ir produktu pārvietošanas process no vienas noliktavas vietas uz citu. Šī funkcija ir īpaši noderīga uzņēmumiem, kuriem ir vairākas noliktavas, jo tā ļauj pārsūtīt krājumus starp tām, manuāli neatjauninot krājumu skaitu vai piegādes informāciju.

Odoo starpnoliktavu pārsūtīšanas funkcija ietver virkni rīku un iespēju, kas ļauj viegli izsekot produktu kustībai piegādes ķēdē. Varat viegli izveidot pārsūtīšanas pasūtījumus, piešķirt produktus noteiktām noliktavām, izsekot pārvietošanas gaitai reāllaikā un ģenerēt atskaites, lai analizētu piegādes ķēdes efektivitāti.

Odoo starpnoliktavu pārsūtīšanas izmantošanas priekšrocības

  1. Labāka krājumu pārvaldība: starpnoliktavu pārsūtīšana pakalpojumā Odoo ļauj sekot līdzi krājumu līmenim vairākās vietās. Izmantojot reāllaika pārskatus, jūs varat izvairīties no nepietiekamiem krājumiem, samazināt lieko daudzumu un pieņemt labākus lēmumus par iepirkumiem un krājumu papildināšanu.
  2. Racionalizēta loģistika: starpnoliktavu pārsūtīšana ļauj ērti pārvietot produktus starp noliktavām, samazinot piegādes un apstrādes laiku un izmaksas. Šī funkcija ļauj optimizēt loģistikas procesus, samazināt izpildes laiku un uzlabot kopējo piegādes ķēdes efektivitāti.
  3. Uzlabota precizitāte: izmantojot Odoo starpnoliktavu pārsūtīšanu, varat nodrošināt, ka jūsu krājumu uzskaite ir precīza un atjaunināta. Šī funkcija novērš nepieciešamību pēc manuālas datu ievades un samazina kļūdu vai neatbilstību risku jūsu krājumu ierakstos.

Kā izmantot starpnoliktavu pārsūtīšanu sistēmā Odoo?

Lai lietotu starpnoliktavu pārsūtīšanu sistēmā Odoo, jums ir jāiestata savas noliktavas un jāpiešķir produkti noteiktām atrašanās vietām.

Vispirms dodieties uz Odoo lietotni Noliktava. Cilnē Konfigurācija (Configuration) atveriet sadaļu Iestatījumi (Settings).


Tālāk jums ir jāpārliecinās, vai ir iespējota opcija Uzglabāšanas vietas (Storage locations).


Tagad jūs varat sākt veidot jaunu noliktavu.


Lai to izdarītu, noklikšķiniet uz pogas "Jauns (New)".


Šeit jums jānorāda nosaukums, kā arī īsais jūsu noliktavas nosaukums. Ievadiet adresi un, ja nepieciešams, mainiet noliktavas konfigurāciju.

Un neaizmirstiet saglabāt!

Kad jaunā noliktava ir izveidota, varat noklikšķināt uz Pārskats (Overview).


Šeit jūs varat redzēt, ka sistēma Odoo ir automātiski izveidojusi jaunas darbības jūsu izveidotajai noliktavai.


Tagad ir pienācis laiks piešķirt dažus produktus jaunajai atrašanās vietai. Lai to izdarītu, cilnē Darbības (Operations) Operations atlasiet Krājumu korekcijas (Inventory Adjustments).


Pēc tam izvēlieties izveidoto noliktavu

un pievienojiet dažus produktus šai vietai.

Kad visi produkti ir veiksmīgi pievienoti, varat sākt veidot iekšējo pārsūtīšanu.


Lai to izdarītu, noklikšķiniet uz pogas "Jauns (New)".


Jaunajā logā jāizvēlas sākotnējā un galamērķa atrašanās vieta, jānorāda produkti un daudzums un pēc tam jānoklikšķina uz “Atzīmēt kā uzdevumu (Mark as To Do).


Šeit jūs varat redzēt, ka produkti ir rezervēti, un jūs varat vienkārši apstiprināt pārsūtīšanu.


Starpnoliktavu pārsūtīšana ir veikta! Jūs to varat viegli pārbaudīt. Cilnē Pārskati (Reports) dodieties uz pārvietošanas vēsturi (Moves History).


Šeit varat redzēt, ka produkti tika pārvietoti no vienas noliktavas uz citu.


Nobeigumā

Starpnoliktavu pārvietošana pakalpojumā Odoo ir jaudīgs līdzeklis, kas var palīdzēt racionalizēt piegādes ķēdi, samazināt loģistikas izmaksas un uzlabot krājumu pārvaldību. Izmantojot Odoo ērti lietojamos rīkus un reāllaika izsekošanas iespējas, varat efektīvi pārvaldīt savus krājumus vairākās noliktavās un pieņemt labākus lēmumus par iepirkumiem un loģistikas procesiem.

Ja vēlaties optimizēt savu noliktavu pārvaldību, sazinieties ar mums tūlīt!


Odoo daudzlīmeņu materiālu saraksta (BoM) izveide soli pa solim