10 jūsu uzņēmumam nepieciešamie mākslīgā intelekta rīki

Viens no efektīvākajiem veidiem, kā iegūt konkurences priekšrocības, ir mākslīgā intelekta (MI) rīku izmantošana. MI var mainīt veidu, kā uzņēmumi darbojas, uzlabojot produktivitāti, klientu pieredzi un lēmumu pieņemšanas procesus. Ja esat uzņēmuma īpašnieks, kas vēlas izmantot mākslīgā intelekta sniegtās iespējas, esat nonācis īstajā vietā. Šajā bloga rakstā mēs izpētīsim 10 populārākos MI rīkus uzņēmumiem.

1. Salesforce Einstein

Oficiālā mājas lapa: Salesforce Einstein

Salesforce Einstein ir ar mākslīgo intelektu darbināms CRM rīks, kas palīdz uzņēmumiem paredzēt pārdošanas ciklus, automatizēt darbplūsmas un nodrošināt personalizētu klientu pieredzi. Tas izmanto mašīnmācīšanās algoritmus, lai analizētu datus un sniegtu praktiskus ieskatus.


2. Jasper

Oficiālā mājas lapa: Jasper

Jasper - Midis - 1

Jasper ir uzlabots ar mākslīgo inteleku darbināms rakstīšanas rīks, kas palīdz uzņēmumiem radīt saistošu un augstas kvalitātes saturu dažādiem mērķiem, piemēram, sociālo tīklu ierakstiem, bloga rakstiem un mārketinga kampaņām. Izmantojot Jasper, uzņēmumi var racionalizēt satura veidošanas procesu un sniegt pārliecinošus vēstījumus savai mērķauditorijai.


3. Grammarly and GrammarlyGo

Oficiālā mājas lapa: Grammarly

Grammarly uzlabo rakstīšanas kvalitāti, reāllaikā identificējot un labojot gramatikas, pareizrakstības, pieturzīmju un stila kļūdas. Turklāt tas piedāvā vērtīgus ieteikumus un skaidrojumus, palīdzot lietotājiem mācīties no savām kļūdām un uzlabot valodas zināšanas.


GrammarlyGo ir ar MI darbināms rīks, ko izveidoja Grammarly, lai palīdzētu lietotājiem ģenerēt saturu, kas pielāgots viņu unikālajam tonim un paredzētajai auditorijai. Izmantojot GrammarlyGo, lietotāji var izmantot uzvednes (prompts), lai pēc pieprasījuma ģenerētu tekstu, palīdzot viņiem uzlabot rakstīšanas prasmes un radīt augstas kvalitātes saturu.


4. Synthesia

Oficiālā mājas lapa: Synthesia

Synthesia ir mūsdienīgs mākslīgā intelekta video sintēzes rīks, kas ļauj uzņēmumiem izveidot dinamiskus videoklipus, izmantojot MI ģenerētus avatārus. Tas ļauj lietotājiem nodrošināt personalizētu video saturu lielā mērogā, ietaupot laiku un resursus video veidošanā.


5. Descript

Oficiālā mājas lapa: Descript

Descript - Midis - 2

Descript ir ar MI darbināms audio un video rediģēšanas rīks, kas vienkāršo pēcapstrādi. Tas piedāvā tādas funkcijas kā transkripciju un teksta rediģēšanu, ļaujot rediģēt audio, mainot skriptu. Descript lieliski kalpo uzņēmumiem, kas paļaujas uz audio un video saturu.


6. Fireflies

Oficiālā mājas lapa: Fireflies

Fireflies ir daudzpusīgs rīks sapulču transkripcijai un piezīmju veikšanai. Tas ļauj dalībniekiem koncentrēties uz diskusijām, vienlaikus tverot svarīgas piezīmes. Fireflies nodrošina, ka tikšanās laikā netiek zaudēta vērtīga informācija. Izmantojot balss komandas un integrācijas ar tādiem populāriem sadarbības rīkiem kā Slack un Zoom, Fireflies vienkāršo saziņu un uzlabo darbplūsmas efektivitāti.


7. Zapier

Oficiālā mājas lapa: Zapier

Zapier ir ar MI darbināms automatizācijas rīks, kas savieno dažādas lietotnes un automatizē darbplūsmas. Tas novērš nepieciešamību pēc manuālas datu ievades un atkārtotiem uzdevumiem, integrējot dažādas programmatūras sistēmas. Zapier ļauj uzņēmumu īpašniekiem racionalizēt savu darbību un ietaupīt laiku.


8. DISPL

Par DISPL

DISPL ir inovatīva tehnoloģiju platforma, kas piedāvā visaptverošu risinājumu bezsaistes mārketingam, izmantojot viedās digitālās izkārtnes. Tā izmanto mākslīgo intelektu, lai nodrošinātu reāllaika auditorijas analīzi un mērķauditorijas atlasi, revolucionizējot komunikāciju ar klientiem tirdzniecības vietās. Izmantojot DISPL, uzņēmumi var optimizēt savus reklāmas pasākumus un uzlabot vispārējo klientu pieredzi.


Midis ir oficiālais DISPL partneris Latvijā. Ja esat ieinteresēti klientu datu izsekošanā reāllaikā jūsu fiziskajā veikalā, sazinieties ar mums, un mēs palīdzēsim integrēt DISPL jūsu biznesā.

Ja jums nepieciešama papildu informācija par DISPL, apmeklējiet oficiālo vietni.

9. Chatfuel

Oficiālā mājas lapa: Chatfuel

Chatfuel ir vadošā ar AI darbināma tērzēšanas robotu platforma, kas ļauj uzņēmumiem izveidot un izvietot tērzēšanas robotus tādās populārās ziņapmaiņas platformās kā Facebook Messenger. Tas ļauj automatizēt klientu atbalsta, potenciālo pirkumu ģenerēšanas un pārdošanas procesus.


10. Sanebox

Oficiālā mājas lapa: Sanebox

Sanebox - Midis - 3

Sanebox ir novatorisks e-pasta pārvaldības rīks, kas izmanto mākslīgo intelektu, lai palīdzētu lietotājiem kontrolēt savas iesūtnes. Ar saviem uzlabotajiem algoritmiem Sanebox automātiski analizē ienākošos e-pasta ziņojumus un nosaka to prioritātes, nodrošinot, ka svarīgākie ziņojumi ir priekšplānā un centrā, bet mazāk svarīgie tiek filtrēti. Sanebox piedāvā arī tādas funkcijas kā e-pasta atlikšana, atgādinājumi un viena klikšķa abonēšanas atcelšana, padarot to par visaptverošu risinājumu e-pasta pārslodzes pārvaldībai.


Kopsavilkums

Mākslīgais intelekts uzņēmumiem piedāvā daudzas priekšrocības, sākot no izmaksu ietaupījumiem un paaugstinātas efektivitātes līdz uzlabotai klientu pieredzei un uz datiem balstītai lēmumu pieņemšanai. Tā kā mākslīgā intelekta tehnoloģija turpina attīstīties, mēs varam sagaidīt, ka šie ieguvumi kļūs vēl būtiskāki.

Tomēr MI integrēšana jūsu biznesa procesos var būt sarežģīts uzdevums, kam ir nepieciešamas zināšanas MI jomā un pilnīga izpratne par jūsu uzņēmuma unikālajām vajadzībām. Šajā posmā iesaistāmies mēs. Midis komanda var jums palīdzēt integrēt un pārvaldīt visus šos rīkus vienuviet, vienkāršojot procesu un nodrošinot maksimālu labumu no ieguldījumiem mākslīgajā intelektā.

Sazinieties ar mums jau šodien un ļaujiet mūsu ekspertiem palīdzēt jums integrēt un maksimāli izmantot mākslīgā intelekta rīku iespējas jūsu uzņēmumā.

Pieteikties eksperta konsultācijai
bez maksas


Klientu maksājumu pārvaldība Odoo grāmatvedības modulī