Pārvaldiet savu noliktavu un visus biznesa procesus vienkāršāk ar Odoo

​Pārvaldot lielu daudzumu krājumu, var būt grūti sekot līdzi visam. Iespējams, jums ir jāzina katras preces stāvoklis noliktavā, bet tas aizņem daudz laika un vietas.

​Izmantojot Odoo noliktavas moduli, jūs varat redzēt visu vienā ekrānā - no pašreizējā krājumu līmeņa līdz visiem pasūtījumiem, kas ir veikti jūsu produktiem. Varat pat iestatīt brīdinājumus, kad konkrētas preces sasniedz noteiktu līmeni, lai jūs vairs nekad nepalaistu to garām.

Odoo Inventory Module Dashboard

​Pārvaldiet vienu noliktavu vai vairākas mājas lapas un noliktavas jūsu uzņēmumā

​Izmantojot Odoo noliktavas moduli, varat pārvaldīt vienu noliktavu vai vairākas vietas un noliktavas savā uzņēmumā un pārvaldīt inventāru no viena ekrāna.

​Odoo noliktavas modulis ļauj pārvaldīt datus no viena ekrāna. Jūs varat viegli atjaunināt šo informāciju ar vienu klikšķi. Ar dažiem klikšķiem varat pievienot jaunas preces vai atjaunināt esošās.


​Ievadot informāciju par produktu, varat izveidot jaunu produktu vai modificēt esošo. Pievienojot jaunu produktu, varat izvēlēties tā kategoriju vai apakškategoriju.

Par katru produktu jums ir pieejama šāda informācija:

  • Pieejamo produktu (preču) saraksts: Visu pašlaik pieejamo produktu saraksts;
  • Noliktavā esošo preču skaits: To preču skaits, kas pašlaik ir pieejamas nosūtīšanai;
  • Cena par vienību: Katras preces pašreizējā cena par vienību;
  • ​Inventāra statuss: Katra krājumā esošā produkta pašreizējais statuss.


​Noliktavas moduļa apvienošana ar citiem Odoo moduļiem, piemēram, pārdošanas, ražošanas un grāmatvedības moduļiem

​Odoo Inventory ir modulis uzņēmuma inventāra pārvaldībai. Tas ir integrēts ar Odoo CRM, kas nozīmē, ka to var izmantot uzņēmuma produktu un pakalpojumu pārvaldībai.

​Noliktavas modulis izmanto tos pašus datus, ko pārdošanas un ražošanas moduļi, lai vienā ekrānā sniegtu pilnīgu pārskatu par visām inventāra vienībām. Varat arī izmantot meklēšanas funkciju, lai atrastu jebkuru vienību datu bāzē. Tas atvieglo pazudušo preču izsekošanu vai jaunu preču atklāšanu.

​Odoo noliktavas modulis arī integrējas ar pārdošanas un ražošanas moduļiem, lai izveidotu integrētu inventāra sistēmu. Tā ļauj jums pārvaldīt krājumus, pievienojot produktus, tos pārdodot, pārvaldot krājumus un sekojot tiem vienuviet.


​Inventarizācija ir būtiska jebkura uzņēmuma sastāvdaļa, jo tā palīdz pastāvīgi sekot līdzi krājumu līmenim. Izmantojot Odoo noliktavu, jūs varat viegli pievienot produktus, izsekot tiem un vajadzības gadījumā tos pārdot. Varat arī apskatīt noliktavā pieejamo vai pasūtīto krājumu kopsummu.

​Vai palīdzējām iepazīt Odoo ERP nedaudz vairāk?

​Lai atbildētu uz jautājumiem, kas rūp tieši jums, sazinieties ar mums!

# Odoo

7 svarīgākās tehnoloģiju tendences, kas 2022. gadā var uzlabot uzņēmējdarbību